AutoSKY-Triscan-FTZ

Hent AutoSKY appen helt gratis.

Når din mekaniker tilkobler din bil til AutoSKY, skal du hente appen til din telefon. Så er du altid sikker på, at din bil er i gode hænder, da AutoSKY automatisk vil advare dig, hvis der opstår et problem med din bil. Og appen er selvfølgelig helt gratis at hente og bruge.

AutoSKY appen er lige på trapperne i din lokale app store.

da-1
da
OBD2-fejlkode

Kør trygt og med god samvittighed i din bil

Optimér din køreoplevelse med Autosky OBD2-donglen – din nøgle til konstant køretøjssikkerhed! Med denne smarte enhed kan du som bilist trygt stole på, at din bil er driftsikker. Autosky OBD2-donglen registrerer motorfejl i realtid, hvilket gør det muligt for din mekaniker at indkalde din bil, før problemerne vokser sig for store og dyre.

Nyd den ekstra fordel ved problemfri installation uden at klippe i dit ledningsnet. Det er så nemt, at du selv kan sætte den i din bil, ellers gør din mekaniker det med glæde for dig. Gør din køreoplevelse mere sikker og bekvem med Autosky OBD2-donglen i dag!

Altid på den sikre side

Med Autosky OBD2-donglen er du altid på den sikre side, da den kontinuerligt overvåger din bils sundhed i realtid. Din mekaniker kan følge med i bilens tilstand og identificere potentielle problemer, før de udvikler sig.

Dette giver dig tryghed og mulighed for proaktiv vedligeholdelse, hvilket kan spare tid og omkostninger. Autosky donglen sikrer, at du og din mekaniker er et skridt foran, så din bil forbliver i optimal stand.

gobil-support
Autosky-App-Logo-V2

Giv dine kunder tryghed og bekvemmelighed med AutoSKY

Vallensbækvej 63
2625 Vallensbæk

hello@autoskyhost.com
salg@autoskyhost.com

Service Management

Care & Prevent

Customer Satisfaction

da-1
da