Din nye forretningsmodel 

Med en AutoSKY OBD2 dongle i dine kunders biler, vil du altid være på forkant med dine kunder biler og kan indkalde dem til reparation eller service, når behovet opstår, så kunden ikke skal bekymre sig om det.

Kom dine kunder i møde

Du tænker kun på tandlægen, når du har ondt i tanden…
Bilister har det på samme måde - de tænker ikke på mekanikeren med mindre deres bil skal repareres, skal til service, ikke kan starte eller kører dårligt.

Med AutoSKY kan værkstedet nu komme deres kunder i møde fremfor at vente på henvendelse fra kunden. Værkstedet har nu en unik mulighed for at sikre sig kunde loyalitet med en fast kundedatabase.

+

Med AutoSKY kan værkstedet udstyre sine kunder med en AutoSKY adapter, hvorefter værkstedet får direkte forbindelse til bilens data: Værkstedet kan nu løbende se kundes kørselsadfærd, pludseligt opståede bilproblemer, og vigtigst - se hvornår kundens bil potentielt kan fejle og gå i stykker.

Autosky-Phone

Med AutoSKY kan værkstedet nu præventivt sende indkaldelser til deres kunder, så de undgår store motorproblemer ved præventivt at udbedre dem inden. Til fordel for både kunde og værksted. 

At få en AutoSKY OBD2 enhed installeret i en kundes bil af en professionel mekaniker på et autoværksted har flere fordele:

AutoSKY-Screens-03-1

+ Fordele for dit værksted og kunder

Diagnose af bilproblemer

En OBD2 enhed kan tilsluttes til bilen og give detaljerede fejlkoder og diagnosticere eventuelle problemer, der kan være med bilen.

Det betyder, at en mekaniker hurtigt og præcist kan identificere og rette eventuelle problemer, som din bil måtte have.

+ Fordele for dit værksted og kunder

Indkaldelse til serviceeftersyn

Nu behøver værkstedet ikke længere vente med at kunderne kontakter dem, når bilen skal have årligt service eller olieskifte.

Værkstedet har nu mulighed for at indkalde bilen til serviceeftersyn via AutoSKY.

+ Fordele for dit værksted og kunder

Tidsbesparelse

Montering af en OBD2 enhed tager ikke lang tid, og tilsluttes direkte til bilens OBD2. Dette betyder, at mekanikeren kan udføre en fjern diagnose af eventuelle problemer, mens kunden er på farten, og indkalde kunden til udbedring af problemet, så kunden undgår yderligere motorproblemer eller i værste fald et motorhaveri.

+ Fordele for dit værksted og kunder

Forebyggende vedligeholdelse

OBD2 enheden kan give information om, hvornår det er tid til at udføre service eller forebyggende vedligeholdelse på bilen. Dette kan hjælpe med at forhindre større problemer med bilen og reducere omkostningerne til reparationer i fremtiden.

Autosky-App-Logo-V2

Giv dine kunder tryghed og bekvemmelighed med AutoSKY

Vallensbækvej 63
2625 Vallensbæk

hello@autoskyhost.com
salg@autoskyhost.com

Service Management

Care & Prevent

Customer Satisfaction

da-1
da